06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl

Veel gestelde vragen

Kan ik ieder moment een unit huren?

Ja, u kunt ieder moment een unit huren indien beschikbaar. Kijk hiervoor op de plattegrond bij “Huur een unit”.

Wanneer gaat de huur in?

De huur gaat in op de datum dat het contract is opgemaakt en de eerste factuur is betaald.

Hoe kom ik bij mijn box?

Door middel van uw code kunt u naar binnen. Na het boeken van een unit krijgt u hiervoor de instructie via een mail en SMS.

Kan ik ieder moment de huur opzeggen?

Ja, u kunt ieder moment uw huur opzeggen minimaal 7 dagen voor het einde van de huurperiode. U kunt dit doen door het sturen van een e-mail naar info@opslagsliedrecht.nl.

Wanneer vindt de automatische incasso plaats?

De automatische incasso vindt plaats op de 1e van de maand. Mocht dit een weekend of feestdag zijn dan zal de incasso de eerste werkdag erna plaatsvinden.
Mocht de incasso en uw opzegging elkaar kruisen dan zal het teveel geïncasseerde bedrag aan u worden teruggestort uiterlijk 1 maand na de incasso.

Waarom moet ik een slot met sleutels kopen?

In het slot van de unit past een cilinderslot met 3 bijbehorende sleutels. Dit slot koopt u zodat u zeker weet dat u de enige bent met sleutels van dit slot. Dit slot mag u houden en kunt u altijd hergebruiken.

Moet ik een borg betalen?

U betaald geen borg voor de huur van uw unit. Uw slot met sleutels koopt u en zijn dus uw eigendom.

Zijn mijn eigendommen verzekerd die ik opsla in de unit bij Opslag Sliedrecht?

Uw eigendommen moet u verzekeren via uw eigen inboedelverzekering. U moet hiervoor een melding maken bij uw eigen verzekering dat u extern spullen opslaat bij Opslag Sliedrecht.

Heeft Opslag Sliedrecht een lift?

Ja, er is een goederenlift aanwezig tot max. 500 kg. Deze lift is alleen bestemd voor het vervoeren van uw spullen. U moet zelf met de trap naar boven of beneden. Er mogen geen personen worden vervoerd in de lift.

Van hoe laat tot hoe laat kan ik in mijn unit?

U kunt van 6:00 – 23:00 uur bij Opslag Sliedrecht naar binnen om naar uw unit te gaan tenzij er een andere afspraak met u is gemaakt.

Kunt u mij helpen verhuizen?

Nee, wij kunnen u niet helpen met verhuizen.

Hoe breng ik mijn spullen naar mijn unit?

Opslag Sliedrecht heeft een aantal transportkarren staan waar u gebruik van kunt maken.

Hoe breng ik mijn spullen naar de eerste etage?

U kunt via de trap naar de eerste etage of u kunt gebruik maken van de goederenlift. Hierin zet u uw spullen en stuurt de lift naar boven of beneden. Zelf neemt u de trap. Er mogen geen personen worden vervoerd met de lift.

Waarom moet ik de ruimtecalculator gebruiken?

U kunt met behulp van de ruimtecalculator uitrekenen hoeveel m3 (kubieke meter) u nodig heeft. De unit heeft een vloeroppervlak maar u kunt ook spullen opstapelen. Hierdoor gebruikt u ook de hoogte van de box.