06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl

Het is weer herfst. De dagen worden korter, het wordt kouder en de zomeravonden zijn helaas weer voorbij. Tijd om je op te maken voor de koudere seizoenen. De tuinkussens, hangmat, tuinsets, parasols en zelfs alle zomerkleding kunnen weer worden opgeborgen. Maar.. ieder jaar lijkt je schuur/zolder kleiner te worden. Geen paniek! Bij Opslag Sliedrecht hebben wij diverse opslagboxen te huur voor korte of langere periode. Boxen ter grootte van een archiefkast tot aan boxen zo groot als een schuur. Ruimte genoeg om alles op te bergen, uit te zoeken of spullen in te laten ‘overwinteren’.

Vind je het lastig te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op via 0682051108 of info@opslagsliedrecht.nl en kom eens langs om te zien wat de mogelijkheden zijn. De opslagboxen zijn hoog, dus ideaal om dozen in te stapelen. Daarbij zijn alle boxen verlicht waardoor je nooit in het donker staat.

Opslag Sliedrecht is wordt 24/7 beveiligd door camera’s, het terrein is afgesloten en alleen klanten die een box hebben gehuurd hebben een unieke code om het terrein en het gebouw in te komen. Je spullen staan dus veilig, droog en vorstvrij opgeslagen. Ideaal voor tijdens de koude winterdagen.