06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl

Een selfstorage is een miniopslag. Een gebouw dat bestaat uit verschillende boxen / units (opslagruimte) in verschillende maten die ruimte bieden voor de opslag van uw spullen. Iedere box kan gehuurd worden voor een periode vanaf een maand, zolang als de huurder wenst. In deze boxen mogen huurders hun spullen/goederen opslaan. Een box is te vergelijken met een extra schuur. Het gebouw waarin de boxen staan, is toegankelijk door middel van een gepersonaliseerde toegangscode. Deze toegangscode krijgt de huurder bij het boeken van een box.

Er zijn bij Opslag Sliedrecht diverse maten boxen aanwezig. Zo zijn er kleine boxen die perfect zijn om bijvoorbeeld wintersportspullen (ski’s, snowboard, winterbanden) e.d. in op te bergen. Ook zijn deze kleine boxen perfect voor het (tijdelijk) opslaan van verhuisdozen of archiefdozen. Omdat al onze boxen 2.95m hoog zijn, is er genoeg ruimte om te stapelen.

De grotere opslagboxen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als extra schuurruimte. Zo kunnen hier de fietsen in, de kampeerspullen, het tuinset of alle seizoensspullen die normaal op de overvolle zolder staan. Ook is het mogelijk om uw inboedel op te slaan als er een verbouwing plaatsvind.

Uw spullen staan veilig en droog bij Opslag Sliedrecht – Selfstorage. Onze opslag is 24/7 beveiligd door camera’s (zowel binnen als buiten) en het pand is vorstvrij. Het terrein en het pand zijn alleen toegankelijk voor huurders met een (door ons verstrekte) persoonlijke toegangscode. Op www.opslagsliedrecht.nl kunt u berekenen hoeveel ruimte u ongeveer nodig heeft voor de opslag van uw spullen, welke boxen er nog beschikbaar zijn én kunt u online boeken. De box is na het boeken direct beschikbaar!

Wilt u meer informatie of eens een kijkje komen nemen in onze Selfstorage? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@opslagsliedrecht.nl of via 0682051108. Wij helpen u graag verder met het oriënteren voor extra opslagruimte voor uw spullen.