06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl

Heb je veel spullen en weinig ruimte? Dan is opruimen lastiger dan het lijkt..
Of toch niet?..

Niet alles gebruik je even vaak, maar toch kan je niet zonder. Veel spullen hoef je niet direct bij de hand te hebben, maar het is wel fijn ze in de buurt te hebben. Bij Opslag Sliedrecht hebben wij diverse opslagboxen te huur, al vanaf 3m3 (tot 25m3). Een kleine, of grotere, opslagruimte waar je veilig, droog en bewaakt je spullen kan opslaan. Voor sommigen de ideale plek voor een extra ‘schuur’. Opslag Sliedrecht ligt op een makkelijk te bereiken locatie (Baanhoek 184, in Sliedrecht) en beschikt over ruime, gratis, parkeergelegenheid.

Een kleine box heeft al voldoende ruimte voor bijvoorbeeld winterbanden, skibox, ski’s, racefiets, verhuis-/archiefdozen. Een grotere box is ideaal voor je tuinset, tijdelijke opslag i.v.m. verbouwing of verhuizing, het stallen van je fiets(en) enz. Mocht je op zoek zijn naar opslag voor langere termijn bieden wij ook diverse mogelijkheden qua opslagruimte.

Mocht je eens willen kijken of zo’n ruimte iets voor jou is? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we leiden je graag rond!