06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl

Je komt weer thuis na je heerlijke wintersport vakantie. Alles wordt weer opgeruimd en zo start ook het opbergen van wintersportspullen. De skibox, ski’s en/of snowboards, alle spullen gaan nogmaals door je handen. Wetende dat je ze opbergt voor een heel jaar. Een heel jaar dat het net te vaak in de weg staat, ruimte inneemt óf verzet moet worden omdat het toch net in de weg blijkt te staan.

Bij Opslag Sliedrecht bieden wij o.a. een kleine opslagruimte aan van 3m3 (0,70m x 1.30m x 2.95m). Deze box is ideaal voor het opbergen van winterportspullen en al te huur vanaf € 17,12 per maand. In deze ruimte kan bijvoorbeeld de skibox, ski’s, snowboard, skischoenen, slee en/of winterbanden worden opgeslagen. Ideaal als je je wintersport materiaal veilig en droog wilt opbergen. 1 ding weet je zeker, het staat een jaar lang niet in de weg!

Naast deze boxen zijn er ook nog grotere opslagboxen te huur, tot 25m3. Is de gewenste box al bezet? Geef ons dan een seintje, dan kom je op de wachtlijst. Sommige boxen komen na een tijdje namelijk weer vrij. Op www.opslagsliedrecht.nl kun je de plattegrond van de Opslag vinden. Groen betekend dat de box per direct te huren is. Grijs betekend dat de box verhuurd is. Geel betekend dat de box binnenkort vrij komt voor verhuur. Toch komen er regelmatig boxen vrij. Houd daarom ook onze Facebookpagina of instagrampagina in de gaten. Op deze pagina’s zal ook gedeeld worden als er weer boxen vrij komen.

Bij Opslag Sliedrecht zijn de boxen verlicht én beveiligd d.m.v. unieke sloten, camera’s én een afgesloten terrein. Je spullen staan dus niet alleen droog en uit de weg maar ook nog veilig opgeslagen.

Wil je meer informatie? Check onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via info@opslagsliedrecht.nl of via 0682051108.

#selfstorage #goederenopslag #opslag #opbergen #opslagsliedrecht #gemeentesliedrecht #mooisliedrecht #opruimen #wintersport #skibox #miniopslag