06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl

Dit is de kleinste opslagbox die Opslag Sliedrecht aanbiedt. Deze ruimte is al te huur vanaf € 17.12 per maand! De box is ideaal voor nèt dat beetje extra opslagruimte voor bijvoorbeeld wintersportspullen, de skibox of juist de winter-/zomerbanden. Ook kunnen hier gemakkelijk verhuisdozen gestapeld worden of kan er een stelling in geplaatst worden voor de opslag van kleine goederen. Naast deze boxen zijn er ook nog grotere opslagboxen te huur, tot 25m3. Voor alle formaten van onze boxen zie hier. 

Bij Opslag Sliedrecht hebben wij diverse opslagboxen te huur voor korte of langere periode. Boxen ter grootte van een archiefkast (zoals deze op de foto) tot aan boxen zo groot als een schuur. Ruimte genoeg om alles op te bergen, uit te zoeken of spullen in te laten ‘overwinteren’.

Vind je het lastig te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op via 0682051108 of info@opslagsliedrecht.nl en kom eens langs om te zien wat de mogelijkheden zijn. De boxen zijn overigens verlicht waardoor je nooit in het donker staat.

Opslag Sliedrecht is wordt 24/7 beveiligd door camera’s, het terrein is afgesloten en alleen klanten die een box hebben gehuurd hebben een unieke code om het terrein en het gebouw in te komen. Je spullen staan dus veilig, droog en vorstvrij opgeslagen. Ideaal voor tijdens de koude winterdagen. Mocht je meer informatie willen, of een rondleiding, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.