06 - 82 05 11 08 info@opslagsliedrecht.nl
Ooit een bruisend kantoor verandert langzamerhand in een stil en leeg pand, waar niemand meer komt. Spinnen rag en onkruid nemen voorzichtig de overhand in het pand en op het omliggende terrein. Een pand met zoveel mogelijkheden, in een nette buurt. Zonde.

Teus Vlot bracht hier in juni 2021 verandering in. Plannen voor een selfstorage ontstonden en werden in rap tempo verwezenlijkt. Het pand wordt van binnenuit compleet aangepakt en vernieuwd. Een plattegrond wordt gemaakt en de eerste boxen voor opslag ontstaan. Er wordt een goederenlift in het pand bevestigd en het gehele gebouw wordt voorzien van de benodigde verlichting, roldeur, camera’s en wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken d.m.v. nieuwe gevelbeplating.

Alle voorbereidingen voor het operationeel maken van Opslag Sliedrecht zijn in volle gang. Het pand, de website, het systeem er wordt hard gewerkt om van dit gebouw weer een bruisende plek te maken. Een plek waar mensen hun goederen veilig en bewaakt kunnen opslaan voor korte of langere periode. Spullen die wachten op een volgend seizoen, op een tweede kans of teveel waarde hebben om afstand van te doen.

Baanhoek 184 wordt nieuw leven ingeblazen met Opslag Sliedrecht – Selfstorage.